Slänga städa dag

Alltså vilken dag, solen gassar, jag känner värmen på mina armar genom fönstret till vårt kontor..helt otroligt.
I veckan har det varit kallt, solen har värmt men det har blåst och idag så hade vi uppemot 20 grader varmt…vädret på nätet visar 18 grader varmt, å klockan är 16:36 när jag skriver det här, asså – wow =)
Alla i kvarteret är ute, ungarna studsar i studsmattan, grannarna ligger och lapar sol i solstolen, och närmsta grannen fixar med grillen – våren är efterlängtad.

Jag switchade om till shorts efter hundpromenaden, långbrallor blev lite för varmt, har ett par grymgrymma shorts från drdenim, som ligger på ett väldigt bra pris i vår butik – go shop..and don’t stop =), nej men det är väldigt bra kläder från drdenim till ett mycket bra pris.

Med våren så kommer det lite vårsysslor, höst och vinter ska städas ut och vi slänger och kastar grejjer, just nu är det använda kartonger som inte går en väg till, kartonger som har gjort sitt, annars recyklar vi så mycket det bara går – ut med det gamla…

Jag tog järnhästen och jonnade till vår lokala återvinningsstation och kände värmen, jag blev riktigt glad nu är den här, våren, som har varit så efterlängtad.
Det hade varit jättevarmt i långbrallor, så det var tur jag tog mina shorts, enzo shortsen är lite längre så det fungerade bra, ville inte chocka mötande trafik med vitbleka ben..

Det är snart dags för sandaler och skor som inte sitter vinterhårt på fötterna, för barnen har vi Bundgaard i butik, som vi vinter-rensar ut =) 70% ordinarie..

Så drdenim-shorts och bundgaard till riktigt bra pris i butik…

Nu ska jag faktisk ta mig ett kopp kaffe och värma mitt ansikte i solen ha en underbar fortsatt söndag

Bästa hälsningar

Henrik

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.