Detox och Flat Lays..

…2:a dagen av detox, hade bra energi på förmiddagen, men nu är den över, huvudvärk mest troligt för att jag inte har druckit kaffe. Vatten dricker jag…Malin fixade en riktigt bra juice i morse, den smakade riktigt gott, Malin verkar inte ha några problem än så länge pigg, positiv och glad.

Jag har tagit ”flatlays” bilder innan min energi tog slut, kolla the instagram, riktigt kul att lära sig ngt nytt, men det blir bra på något sätt, en produktbild är ju rätt tråkig, tråkig men bildinformativ, du ser det du ev vill köpa på ett bra sätt.

Men Flat lays är mycket mer än ett kom å köp foto, flat lays bilder är inspirerande, snygga och på riktigt.

Från det ena till det andra så fick jag en juice i min hand som Malin fixat, den är inte god, men nyttig, jag får intala mig själv att den är nyttig, hela fastan/detoxen kommer mantrat vara – det är nyttigt och hälsosamt.

Jaja, back to flat lays

Ta en bild och inspirera andra =) som jag skrev så är produktbilderna rätt tråkiga och jag känner att jag vill inspirera dig att se t ex swimsuit GOLFISH från maxomorra på ett naturligt sätt. (här är den i vår butik =) följ länk GOLDFISH

Jag är ju rätt ny på det här med flat lays, men det verkar bli bra och fånga ngt annat som inte en produktbild gör.

Jag pratade men en leverantör och visade en bild som jag tagit, och hon sa – jag köper hellre den än min egen produktbild, jag fnissade lite… jag hade ju gjort det enklaste enkla, men det blev liv i den bilden som en leverantör gillade.

Jag tänker att jag återkommer med hur det går att ta bilder i senare inlägg, och det finns en uppsjö av tips å trix därute just goggle it så kommer du att hitta =)

Nu blir det te, och receptet på frukost juicen lägger jag bland recept, och det hittar du här =)

Ha det bäst därute och sköt om er

Bästa hälsningar Henrik

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.