Te & vin..

Vi slutade med kaffe, efter detoxen och det har gått bra, förvånansvärt bra. Igår så provsmakade jag kaffe vilket jag inte druckit på väldigt länge och blev varse om två saker. 1 jag kände smaken av pappersfiltret. 2 det smakade inte så gott, inte så gott som jag minns…

Idag tog vi bilen in till Ängelholm p strosade runt lite, gick till systembolaget och hittade ett ekologisk vin. (Kommer recension om det senare) Vi gick vidare å knallade in på Åhléns, till min förvåning så hittade jag en keps till mig själv – yippee =) rea å snygg dessutom. Väl ute på gatan så ser jag att kassören inte räknat bort rean, jag sa direkt till Malin – jag orkar inte. Så vi strosade vidare in till http://johanssonstekaffe.se å pratade om att vi slutat med kaffe, och att vi ville köpa grönt te. Vi pratade lite om vilken bryggteknik som lämpade sig bäst och jag nämde mitt kaffe som jag drack igår smakade pappersfilter. Varpå hon rekommenderade ett filter till vår tekanna. Vi tyckte det lät super, och köpte te och ett tefilter. Vi ska alldeles strax dricka teet vi köpte. Recension kommer.

Bästa hälsningar Henrik

Ps tips på te emottages tacksamt ❤

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.